Mesa de Juegos

Drupal 6 + SEO + Responsive

Portal de Jocs de Taula realitzat com aposta per omplir el buit existent de portal de referència en Jocs de Taula a Espanya. Un proyecte molt ambiciós on hem posat tots els nostres coneixements en el CMS Drupal i que fem servir de laboratori d'I + D per millorar el nostre posicionament en coneixements.

El portal permet gestionar el contingut a qualsevol usuari registrat, encara que amb restriccions. Hi ha una àmplia varietat de continguts diferents i enllaçats entre si: Jocs, Editors, Enllaços, Ressenyes, Notícies, Esdeveniments i Llocs on jugar. L'objectiu final és tenir tots els possibles continguts enllaçats al voltant de pàgines clau. Així quan una persona busqui un joc concret, pot tenir a l'abast de la mà informació báscica, opinions informals d'altres usuaris, opinions formals en forma de ressenyes, enllaços d'interès i una valoració d'aquest en forma de puntuació.

Aquest projecte es va iniciar amb una pre-càrrega de continguts que ens obre les portes a futurs projectes que necessiten importar dades d'altres fonts.

ACTUALITZACIÓ: Amb el nou disseny, aconseguim una nova fita, el que actualment s'anomena Responsive Design. Aquests tipus de dissenys s'adapten a la pantalla desde a on es veu la web. Tots els elements (imatges incloses) es redimensionen segons l'espai disponible. A més per pantalles petites (mòbils) es carrega un estil diferent per aconseguir veure els elements multimedia el més gran possible.

El nou disseny es basa en el nou logotip creat per Danny Medina.

Social Share: